In perioada 2016 – 2018, ne propunem:

Facilitarea accesului tuturor pacientelor din Romania la tratamentele optime pentru cancerele feminine, prin:

 

· facilitarea accesului la cele mai noi descoperiri medicale in ceea ce priveste tratamentul celor trei tipuri de cancer, indiferent de posibilitatile lor financiare

·   includerea mai rapida a noilor terapii pe lista medicamentelor gratuite si  compensate, prin simplificarea procesului de rambursare si de redactare a protocoalelor terapeutice.

 

Diagnosticarea corecta si completa a cancerelor feminine, prin:

• constientizarea rolului testarilor moleculare si genetice in determinarea precisa a tipului de cancer, pentru un tratament optim si sanse mai mari de vindecare si supravietuire a pacientelor

• implicarea mai larga a autoritatilor statului in sustinerea financiara a testelor moleculare si genetice, pentru a garanta accesul tuturor femeilor din Romania la un diagnostic oncologic corect si complet.

Preventia si diagnosticarea precoce a cancerelor feminine, prin:

• implementarea unui program national de screening pentru cancerul de san;

• promovarea programului national de screening pentru cancerul de col uterin;

• cresterea gradului de informare asupra necesitatii controalelor periodice in cazul cancerului ovarian.

Membri si parteneri

Afla mai multe despre cei care se implica!
IMPREUNA, SARBATORIM SANATATEA!

Fara partenerii nostri, nu am putea face tot ceea ce realizam in prezent: preventie si diagnosticare precoce, educatia sanatatii si a unui stil de viata sanatos, screening, suport psihologic, masuri care vin in sprijinul pacientelor in etapa de tratament. Generozitatea lor si efortul sustinut ne permit sa tindem catre misiunea organizatiei: eradicarea cancerului.